Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nich ľad. Pri smažení neostanú suché, ale budú šťavnaté

1637 Views
1-37-600x326
Existuje niekoľko trikov, ale tento som aj ja počula po prvý krát.
Máte niekedy pocit, že keď sa naobedujete niekde v reštaurácii a objednáte si karbonátky,  sú niake šťavnatejšie. Tak teraz si povieme tajomstvo, ako si také môžete pripraviť aj doma.

Tajomstvo na lahodné pokrmy z mletého mäsa

  1. Najpôsobivejšie spôsob, ako zachovať šťavnatosť karbonátky ich použiť kocku ľadu. Pri vyprážaní alebo pečení na grile umiestnite do rezňa malý kúsok ľadu, pomôže udržať mäso šťavnaté a krehké. Niektorí kuchári dávajú maslo pre jemnosť. Ale v tomto prípade budú vaše mäsové výrobky trochu mastné. Hoci táto metóda je tiež veľmi dobrá.
  2. Chcete si užiť svieže karbonátky? Tak v tom prípade je dobré vložiť do nej ľadu. Pri smažení neostanú suché, ale šťavnaté.
  3. 1-37-600x326
 ZDROJ:TAKPROSTO.CC