Fantastické a hlavne chutné rybie karbonátky s otrubami a hrachovov plnkou, ktoré si môžete dopriať, lebo z nich nepriberiete

906 Views
3-47

ZLOŽENIE

  • 700 g filé merlúzy
  • 1 cibuľa
  • 1 vajce
  • 100 ml mlieka
  • 200 g mrazený zelený hrášok
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 polievková lyžica mletých ovsených otrúb
  • 1 žĺtok

PRÍPRAVA

  1. Rybu po dobu niekoľkých minút máčať v mlieku. Rybu a polovica cibule nasekáme na drobnejšie. K plnke pridať otruby a vajcia , korenie, soľ podľa chuti.
  2. Zvyšnú polovicu cibule budeme rezať na jemno, pridať do rozmrazený hrach. S mixérom pripraviť hrachovú kašu s cibuľou zmesou. Do výslednej zmesi sa pridáme vaječný žĺtok a premieša sa.
  3. Navlhčite ruky vo vode a z mletých rýb, robíme malé torty. Do stredu vkladámej trochu náplne hrachu, a vytvoríme karbonátky.
  4. Smažiť rybie koláče v minimálnom množstve oleja do zlatista.

3-47

ZDROJ:TAKPROSTO.CC