ZLOŽENIE
- pita chlieb
- solený losos – 150 g
- tenký Arménsky Lavash – 1 ks.
- nakladaná zelenina – 2 ks.
- nasekaný koriander, kôpor a petržlen – 1 polievková lyžica
- šunka – 100 g
- smotanový syr – 150 g
Krok za krokom recept na varenie
1. krok
Šunku a uhorky nakrájame na jemné prúžky.

2. krok
Rozdeľte pita chlieb na 2 časti. Naň rozotrite roztavený syr a posypeme bylinkami. Jednu časť posypeme šunkou a uhorko. A zvalcujeme natesno, zabaľte do fólie a dajte do chladničky.

3. krok
Na druhý chlieb dáme syr, byliny a rybu nakrájanú na tenké plátky. Tak isto zrólujte a zabaľte do alobalu a dajte do chladničky po dobu 1 hodiny.
A už len stačí nakrájať.
ZDROJ:GASTRONOM.RU
OSTANTE S NAMI!