Plnené zemiaky so smotanovo syrovou plnkou, výživné a veľmi chutné jedlo

713 Views
thumb-840x440 (37)

Pečené zemiaky môže byť pridané vo forme bežnej prílohy, ale môžete ukázať trochu fantázie a pripraviť smotanovo syrovú pochúťku. Úplne nový recept, vám v tomto pomôže.

 Získate výživné a veľmi chutné jedlo . Mali by ste mať pripravené!

prísady

zemiaky
4 ks
slanina
200 g
kyslá smotana
3 lyžice
tvrdý syr
150 g
soľ
podľa chuti
Čierne korenie (zem)
podľa chuti

príprava

  1. Umyjeme zemiaky, bodnutie do každého vidličkou na niekoľkých miestach, dať a položiť na plech napečenie a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov po dobu 40-50 minút.
  2. Nakrájame nadrobno slaninu, opražíme ju na panvici. Plátok zelenej cibule, syr nastrúhaný.
  3. Pečené zemiaky prerežeme na polovicu, odstráňte lyžicou stred, čo znamená asi 1 cm kôry buničiny.
  4. Zmiešajte zemiakové vlákniny, slaninu, cibuľu, syr a kyslú smotanu, soľ a korenie.
  5. Plníme náplňou zemiakové lode, rozložíme na plech na pečenie, ktorý je vylložený pergamenom. Znovu pečieme v peci predhriatej na 160 ° po dobu 40 minút.

 

Podávame s ľahkým šalátom – večera je hotová! V prípade, že recept sa vám páčil, uložiť ju ako záložku, aby bol po ruke, keď je potreba.
ZDROJ:SOVKUSOM.RU