„Slávnostné predjedlo“si každý všimne a určite sa bude pýtať, ako ste tákéto krásne jedlo vytvorili, no predsa jednoducho

3438 Views
img0941_1

Vážení priatelia!

Vezmite si dovolenku a spravte darček v podobe originálneho občerstvenia! :)))
Prajem pekný cit, veľa zdravia a šťastia !!! 😉

img0941_1 (1)

SUROVINY

  • prepeličie vajíčka – 20 ks
  • solený alebo údený pstruh alebo losos – cca 150 G
  • polovica veľkej šalátovej uhorky
  • tvrdý syr – cca 200 g
  •  smotanový syr – cca 100 g
  • červený kaviár pre dekoráciu – 2 čajové lyžičky

PRÍPRAVA

V malom hrnci do vriacej osolenej vody, dať vajcia, priveďte do varu a varíme asi 5 minút.
Dať vajcia pod tečúcu studenú vodu a očistiť.
Vajcia sú čistené.
Odstráňte kosti s pomocou pinzety z rybých filiet.

Rybu nakrájame na tenké plátky.

img0941_2

Uhorka umyjeme a ošúpeme šupku. Z uhorky vykrajujeme formičkou kvetiny (keď nemáte formu, môže byť jednoducho olúpaná uhorka a nakrájame na kruhy).

img0941_3

Podobne, môžete narezať aj syr.

Snack * možno použiť nielen syr alebo plátky uhorky, rovnako aj čierne alebo biele pečivo. Vezmite chlieb, a potrite s maslom alebo syrom.

Vajce zabaliť do tenkého plátku lososa alebo pstruha.

img0941_4

Do vajca, spravte malý otvor s nožom.

img0941_5

Kaviár dať do otvorov na vajciach.

img0941_6

Na kruhy sya a uhorky vytlačiť trochu smotanového syra alebo lyžičkou.

img0941_7

Do stredu kruhu dať vajcia,a zdobíme s kaviárom predjedlo.

img0941_8

Dobrú chuť!

zdroj:gotovimdoma.ru