Torta „Ovocný zázrak“ neuveriteľne jemná, lahodná, slávnostná, z jednoduchých prísad

2695 Views
tort_orange2

Jeho varenie je veľkým potešením. Ale ešte zábavnejšie bude, keď budete vidieť na vlastné oči plody svojej práce.

Na cesto:

  • 3 vajcia
  • 1 šálka múky
  • 1 šálka kryštálový cukor

Na náplň:

  • 2 banán
  • 1 banka konzervovaných marhúľ a broskýň a ananásu
  • 2 pomaranče

Pre krém:

  • 0,6l 25% alebo 35% kyslej smotany
  • 1 šálka cukru
  • 30 gr. rozpustenej a ochladenej želatíny

Predhrejte rúru na 180 ° C. Formulár pre pečenie potrite tukom s maslom a posypeme múkou.

Pomiešať vajcia s cukrom, pridáme múku, jemne premiešajte a nalejte cesto do pripravenej zapekacej misky. Pečieme 30 minút do zlatista. Necháme vychladnúť a nakrájame na malé kocky.

Pomaranče nakrájané na plátky, a zvyšok ovocie na malé kúsky.

Krém zmiešame smotanu alebo kyslú smotanu s cukrom do zhustnutia a pridáme rozpustenú želatínu.

Jemne premiešajte nakrájanú piškótovú tortu s krémom.

Na dno a strany rozdelenej formy vyložiť plátky pomaranča, a potom  časť kúskami cesta s krémom, potom vrstvou marhuľí, vrstvou banánov, a posledná, tretia časť, znovu cesto s krémom. Dáme na to kryciu fóliou a chladiť dobu 4-5 hodín. Potom vytiahnuť a dáme koláč na tanier. Pozrite sa, ako krásne to dopadlo!

tort_orange

Dobrú chuť!

Vytlačiť tento príspevok

ZDROJ:VSEMZASTOL.RU