Tukový rozpočet kožou z pečeného kuraťa neprekročíte. Ak máte chuť na kožu z kuraťa? Dajte si ju..

3862 Views
4-41

Keď hovoríme o vyprážanom kurčati, príde nám na myseľ vynikajúca zlatá kôrka. Bohužiaľ, nie všetci to podľa chuti, a nehovoriac o varenom alebo dusenom kurati? Mnohí sa jednoducho zbavia kuracej kože, jedia len mäso. Je čas hovoriť o tom, prečo by to nemali robiť.

Odborníci na výživu radia, aby sa zdržali vyhadzovania kuracej kože zo svojho jedálnička. Treba pripustiť, že to nie je rozumné!

zdravé kuracie kože

 

    1. Užitočné pre vaše srdce
      Nevzdávajte sa kuracej kože len kvôli tuku. Je pravdou, že  tuky sa môžu hromadiť v našom tele a môžu mať negatívny vplyv na krvný tlak, ale to nemá nič spoločné s obsahom tuku v kuracie koži.

      Tuky v primeranom množstve sú nevyhnutné pre naše zdravie. Napríklad, omega-3 mastné kyseliny naše telo može získať z rýb alebo avokádo. Ale omega-6 obsahuje práve kuracia koža . To je nepostrádateľnou zložkou bunkových membrán a ďalších zložiek buniek. Rovnováha týchto kyselín prispievajú k zdraviu srdca.

      2-52

    2. 3-44
    3. Prírodná aróma
      Trochu zvláštne, pripravíme si korenené kurča, potom sa jednoducho zbavíme kože. Avšak tým, že sama kuracie kože pri varení dáva zvláštnu chuť aj bez korenia. V prípade, že recept vyžaduje pridanie korenín, nie je potrebné sa obávať, že bude pokrm príliš korenený alebo slaný, pretože koža tomu zabráni.

4-41

Či už je to detský zvyk alebo nepriateľstvo, nevylučujte zo stravy kuracie kože – len preklad výrobku.

ZDROJ:SOVKUSOM.RU