Uvarte vajcia obaľte mletým mäsom a dajte v trojobale zapiecť, tak fantastické jedlo ste nejedli

8079 Views
3 (43)

Vajcia sú známi britský olovrant, ktorý je veľmi miloval Albion. Je to veľmi uspokojujúce a chutné jedlo možno ho nájsť v ponuke mnohých kaviarní a reštaurácií, a dokonca v supermarketoch predávajú vajcia Scotch ako polotovary.

Tento pokrm nemôže byť nazývaný ako diétny vzhľadom k vysokému obsahu tuku, ale môže byť o niečo jednoduchší recept a pripraviť vajcia do mletého mäsa . Dôležité pri príprave tohto pokrmu – nevariť vajce dlho, žĺtok zostane tekutý.

zloženie

vajce 5 ks
mleté hovädzie mäso 500 g
zeleň 1 hrsť
cesnak 2 zuby
dijonská horčica 1 polievková lyžica
pšeničná múka
strúhanka
soľ pre chuť
čierna korenie pre chuť

príprava

  1. Na miernom ohni varte 4 vajcia po dobu 5-6 minút. Odstráňte vajcia a ponorte do studenej vody.
  2. Zmiešajte zelenú cibuľu, pretlačený cesnak, horčicu, soľ a korenie.
  3. Tvoríme 4 guľe z mletého mäsa, pre každý z nich budete musieť 120-130 g mäsa.
  4. Olúpať vajcia zo škrupiny a zabaľte ich do náplne, tvoriť placky.
  5. Rolujeme je v múke, potom sa ponorte do rozšľahaného vajca a potom sa vráti do trojobalu.
  6. Grilujeme placky asi 3 minúty z každej strany. Potom sa kladú vajíčka do formy, na fóliu alebo papier na pečenie. Pečieme po dobu 5 minút pri teplote 200 stupňov. Ale nezabudnite, že ak chcete, aby žĺtok zostal kvapalný, nie je potrebné piecť ich v rúre.

Vajcia Scotch môžete bezpečne dať ako hlavné jedlo. Také nádherné hamburgery v kombinácii s ľahkým zeleninovým šalátom, ktorý vyvažuje chuť!

ZDROJ:SOVKUSOM.RU