V poslednej dobe som závislý! Neobvyklá Poularde omeleta: Postačia 2 produkty a závislý budete aj vy

1447 Views
2 (8)

Legendárny recept! Nemyslím si, že dopadne tak dobre na prvýkrát … omeleta Mère Poularde – jedlo francúzskeho pôvodu. Len si to predstavte: útulná krčmička vedľa cesty, jemné slnečné lúče na jeseň na stole, vôňa čerstvého pečiva, rozmarín, zahreje na slnku stromu. Vám prinesie nádherný kúsok omelety na modré dosky …

Niet pochýb o tom, mali by ste oceniť taký originálny spôsob varenia obvyklé vajcia.

 

1 (12)

Poularde omeleta

PRÍSADY

  • 4 vajcia
  • 200 ml mlieka
  • soľ a korenie podľa chuti

PRÍPRAVA

  1. Urobte si lahodný omeletu je úplne jednoduché! Oddeľte proteíny zo žĺtkov. Pridajte žĺtky s mliekom, soľou a korením a zľahka im vzbey.
    Vzbey proteíny so soľou k tvrdým vrcholy. Na vychodených bielka sú veľmi odolné a nie spadnúť, skúste tento jednoduchý trik. Stieranie povrchu nádoby, v ktorej sa na šľahanie bielkoviny, ocot a soľ. Potom vytrite dosucha papierovým uterákom. Výsledok budete milo prekvapení!
  2. Zahrejte panvicu cez strednej teplote, to je najlepšie použiť panvicu s teflónovým povlakom. Pour žĺtky, rovnomerne ich distribúciu po celom povrchu panvice. Držať na žĺtkov zadržaných.
  3. Aby čo najviac z malého ohňa. Umiestnite žĺtky v rozšľahaným bielkom. Nepokrývajú veko panvicu!
  4. 2 (8)
  1. Budete čoskoro uvedomí, že sa omeleta je pripravený. Proteín sa stáva pružný a už nie držať sa špachtľou, ak sa ho dotknúť. Znížiť na polovicu a omletik zhromaždiť proteín vnútri, zdobia so zeleňou. Delicious!
  2. 4 (7)

Nezabudnite na korenie, rôzne korenie pomáhajú variť tento pokrm iným spôsobom zakaždým . Moc sa mi páči chuť vajec v kombinácii s Svan soľou . Zdieľať tento recept so svojimi priateľmi: je tu vysoká pravdepodobnosť, že sa o tom ešte nevedia!

ZDROJ:TAKPROSTO.CC